Via vierdaagse

Via Vierdaagse

Via Vierdaagse is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Stichting DE 4DAAGSE. Via Vierdaagse biedt debutanten van de Vierdaagse Nijmegen, die nog geen lid zijn van KWBN, de mogelijkheid onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan de "Walk off the World", beter bekend als de Nijmeegse4daagse!

De 102e Vierdaagse is van 17 t/m 20 juli 2018. Ook dan is het mogelijk om deel te nemen aan Via Vierdaagse. De inschrijving start op maandag 15 januari om 08.00 uur via de website www.viavierdaagse.nl Ben je ingeschreven voor de Via Vierdaagse? dan ben je verzekerd van een startbewijs Nijmeegse4Daagse! 

Extra training en begeleiding
Op de site www.viavierdaagse/trainingen, kun je je aanmelden bij diverse wandeltrainers voor  persoonlijke begeleiding, of om in een groep mee te trainen? Ook Doelgericht Wandelen staat op de lijst van wandeltrainers. Wil je bij ons de trainingen gaan volgen? neem dan contact op via info@doelgerichtwandelen.nl Een goed getraind lichaam kan namelijk een stootje verdragen, en zeg nou zelf wie wil nou niet lachend over de eindstreep!  


Banner ViaVierdaagse Op 5 februari zijn wij aanwezig in Zwolle voor de Startbijeenkomst en zullen daar de trainingen gaan verzorgen. Wij hopen jullie daar te mogen begroeten! Ben je ingeschreven? dan mag je bij ons 4x gratis mee te trainen. 

vrijdaggroep-rekken-spieren.jpg

Doelgericht Wandelen

Schoterlandseweg 53 | 8413 NL - Oudehorne | 0513-541726 / 06-22830072 | info@doelgerichtwandelen.nl | KvK: 544069190000 
Doelgericht Wandelen is aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland)

kwbn Friesladbeweegt