Bewust Wandelen

tree-trunk-569275_960_720.jpg-2.png

BEWUST WANDELEN

Wandelen in je ware natuur

Coaching in de natuur. De natuur brengt je intensiever in verbinding met jezelf, je komt letterlijk fysiek en mentaal in beweging. Je leert hoe de natuur als metafoor kan dienen voor je innerlijke processen. Je bent bewust van de natuur om je heen en leert in het hier en nu zijn.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met kleine, inspirerende en creatieve opdrachten, zodat je deze ook in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van de sessie sluiten we af met een evaluatie.  De cursus wordt bewust in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers gegeven, zodat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en bestaat uit 6 lessen van 2 uur. Iedereen kan mee doen; jong en oud, maar voornamelijk voor degene die op zoek zijn naar bewustwording, bezinning en ontplooiing.

Aanvang cursus januari is geannuleerd! Verschillende locaties waar wij wandelen zijn Oranjewoud, Katlijk en Oudehorne. De kosten zijn €125,00 incl. koffie, thee met wat lekkers. 

Datums woensdagmorgen 16, 23, 30 januari 6, 13 en 20 februari van 10.00 tot 12.00 uur

Datums zaterdagmorgen 19, 26, januari, 3, 10, 17 en 24 februari van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden voor 5 januari via info@doelgerichtwandelen.nl  

 
Bewust Wandelen 2018
De eerste cursus bewust wandelen; coaching in de natuur, is met veel plezier en succes afgerond en zal dan ook elk seizoen worden aangeboden. We zijn gestart met bewust een klein groepje cursisten op woensdag -en zaterdagmorgen, dit maakt het laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd. Inhoud van de cursus: 1 keer in de week twee uur tijd voor jezelf, met afwisselende routes, verschillende opdrachten voor inzicht en plezier, samen in gesprek, en een bezinningsmomentje met een bakje thee en wat lekkers. Dus kortom; ervaar en doe in januari mee. 

Doelgericht Wandelen