Wandelfit extra

WandelFit Extra

WandelFit Extra: fysiek en mentaal weer in beweging.

Regelmatig bewegen is goed voor iedereen. Wie niet sport maar toch in beweging wil blijven (of komen) kan gaan wandelen. Dit is een eenvoudige en laagdrempelige manier om in beweging te komen. Wekelijkse deelname aan dit trainingsprogramma zorgt voor een bewuste opbouw van conditie en verbetering van techniek. WandelFit Extra is een haalbaar programma op maat en met persoonlijke begeleiding. 

In samenwerking met een weerbaarheidstrainer biedt Doelgericht Wandelen het WandelFit Extra programma aan. Met als doelstelling specifieke doelgroepen fysiek en mentaal weer in beweging te brengen.

Onze missie is: deelnemers te motiveren en te activeren, zowel fysiek als mentaal.

 

Wandelfit 

Wandelfit gewoon lekker actief zijn!
WandelFit is een prettig trainingsprogramma speciaal voor jou op maat gemaakt. 
Wandelfit is lekker bewegen in een gezellige groep, iedere week met elkaar buiten actief zijn. De technieken van het sportief wandelen worden aangeleerd of verbeterd. De professionele wandelsporttrainer begeleidt je daarin.

Het WandelFit traject duurt 3 maanden, na deze drie maanden kan men doorstromen naar één van de FitWalk groepen. Kosten WandelFit 75,00 euro

We trainen in het natuurgebied De Grote en Kleine Kiekenberg in Oudehorne. Met genoeg deelname starten we weer in het voorjaar, in de eerste week van april.

Soms heb je behoefte aan (extra) persoonlijke ondersteuning. Wij kunnen je vanzelfsprekend ook privé lessen en privé begeleiding aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden!

Als je hier meer van wilt weten neem dan gerust contact op via het contactformulier

OpMaat5.jpg

Doelgericht Wandelen

Schoterlandseweg 53 | 8413 NL - Oudehorne | 0513-541726 / 06-22830072 | info@doelgerichtwandelen.nl | KvK: 544069190000 
Doelgericht Wandelen is aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland)

kwbn Friesladbeweegt