NachtSwalkerstocht

_6093880_kleiner.jpg

NachtSwalkerstocht Fryslân 7 juni 2019

Unieke avond/nachttocht in het donker, al 6 jaar een begrip in Zuidoost Friesland

De NachtSwalkerstocht start als het nog licht is. Als dan de duisternis eenmaal is ingevallen wordt de route verlicht met vuur en lichteffecten waardoor de te lopen route en omgeving nóg magisher wordt. Spectaculaire en betoverende acts, theater en muziek maken de avond tot een onvergetelijke ervaring. Bij diverse rustposten is het genieten van live muziek onder het genot van een hapje en drankje

 

Wat een prachtige NachtSwalkerstocht 2018

Beste Wandelaars

Wat was het een prachtige vrijdagavond/nacht, prima wandelweer en de stemming uitstekend!! Spectaculaire en betoverende acts en sprookjesachtige verlichting maakten de avond tot een onvergetelijke ervaring. Bedankt voor jullie deelname en de vele lovende reacties die wij mochten ontvangen.  

fotoalbum 2018 

NachtSwalkerstocht 2019

Route en afstanden

De NachtSwalkerstocht voert door de prachtige natuur rond Oldeberkoop en Oudehorne. Door bossen, langs water, heideveldjes en weidse vergezichten. Deze zevende editie een nieuwe route, halverwege wordt er in tegengestelde richting gelopen. Deelnemers aan de NachtSwalkerstocht van 2018 zien nu een aantal locaties bij daglicht waar het vorig jaar pikkedonker was! Deze avontuurlijke wandeltocht is een belevenis voor iedereen! De routes zijn zo uitgezet dat er een goede balans is tussen verharde en onverharde paden.

De route van de 30 km. wandelaars gaat dit jaar richting het Oosten en halverwege voegen zij zich aan  bij de 15 km wandelaars terug naar de finish. 

Je kunt kiezen tussen de afstanden 30 en 15 kilometer. De start is op verschillende tijdstippen, zodat alle deelnemers rond dezelfde tijd finishen. 

Start- en finish

Sportcomplex Udiros aan de Master van Dijkpaad 4, 8414 NB Nieuwehorne

De 30 km start om 18.00 uur. Aanmelden tussen 17.00 en 17.45 uur.                                             De15 km start in groepen vanaf 21.00 uur aanmelden tussen 19.30 en 20.30 uur.

I.v.m. het op tijdig aanmelden is er gezorgd voor vermaak op het terrein. Wat dat is......? dat zie je ter plekke. Na afloop is het nog erg gezellig vertoeven op het sportcomplex met live muziek (iets minder luid dan vorige editie)

Inschrijving

De inschrijven opent 1 februari 2019. Klik op Inschrijven en je komt meteen op het inschrijfformulier! Na de inschrijving ontvang je per direct via de mail de bevestiging inschrijving, deze dien je mee te nemen naar de startlocatie.

 

Annuleren

Ben je onverhoopt verinderd? Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. Geef je annulering per e-mail door. 

Wisselen van afstand

Wil je wisselen van afstand? Dit kan je ter plekke aangeven. 

Veligheid; Zorg dat je goed te zien bent in het donker, door een veilgheidshesje, ledlampjes, ledstrips etc. te dragen!!

Parkeren

Je kunt je auto gratis parkeren bij Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4, Nieuwehorne. Bij binnenkomst in het dorp vind je bewegwijzering hiernaartoe. Parkeren is geheel op eigen risico. Doelgericht Wandelen is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Overnachten     

Voor deelname aan onze evenementen is overnachting bij een van de onderstaande adressen een aanrader:

Recreatie Tolbrugschans
Camping De Geele Boschamping De Geele Bosch

De Turfhoeke
Minicamping Singel
B&B Zandhuizen                                                                                   

Reglement NachtSwalkerstocht

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.

  • Deelname is geheel op eigen risico.

  • De route van de 30 km is tot het invoegen bij de 15 km beschreven in een routebeschrijving, daarnaast worden beide routes door middel van verlichte pijlen aangegeven.

  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.

  • Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun naam en/of beeltenis in fotografie voor doeleinden van overige door Doelgericht Wandelen georganiseerde evenementen, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.

  • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.  

  • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en geen afval achter te laten.

  • Ben je lid van de KWBN, dan kun je €1 lidmaatschapskorting terug ontvangen bij de inschrijftafel.

  • En het allerbelangrijkste......lach, geniet en beleef!
Nachtswalkers2.jpg
Nachtswalkers4.jpg
Nachtswalkers3.jpg

Doelgericht Wandelen