Bewust Wandelen

tree-trunk-569275_960_720.jpg-2.png

BEWUST WANDELEN

Coaching in de natuur. De natuur brengt je intensiever in verbinding met jezelf, je komt letterlijk fysiek en mentaal in beweging. Je leert hoe de natuur als metafoor kan dienen voor je innerlijke processen. Je bent bewust van de natuur om je heen en leert in het hier en nu zijn.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met kleine, inspirerende en creatieve opdrachten, zodat je deze ook in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van de sessie sluiten we af met een evaluatie.  De cursus wordt bewust in kleine groepen gegeven, zodat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en bestaat uit 6 lessen van 2 uur. Iedereen kan mee doen; jong en oud, maar voornamelijk voor degene die opzoek zijn naar bewustwording, bezinning en ontplooiing.

We starten met Bewust Wandelen op woensdagmorgen 3 oktober van 10.00 tot 12.00 uur te Oudehorne, en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur te Oranjewoud. De kosten zijn € 95,00 euro, dit is inclusief klein materiaal.

Voor vragen en aanmelden kun je terecht bij info@doelgerichtwandelen.nl o.v.v. bewust wandelen. Heb je belangstelling voor deze cursus meld je dan voor 29 september aan!

Wanneer je graag één op één gecoacht wil worden is er een individuele coachingstraject. 

Doelgericht Wandelen