NachtSwalkerstocht

47571336_2055643411162810_1587024784200302592_n1.jpg

NachtSwalkerstocht 7 juni 2019

In 2020 geen NachtSwalkerstocht maar Swalkerstocht. Hoe deze er precies uitkomt te zien, blijft nog even een verrassing!  

 

Terugblik NachtSwalkerstocht 2019

Wat was het een prachtige vrijdagavond/nacht, prima wandelweer en de stemming uitstekend! Spectaculaire en betoverende acts en sprookjesachtige verlichting maakten de avond tot een onvergetelijke ervaring. Bedankt voor jullie deelname en de vele lovende reacties die wij mochten ontvangen. Filmlink: NachtSwalkerstocht 2019. Zie voor foto's Fotoalbum  

De theatrale nachtwandeling telde vrijdagavond meer deelnemers dan ooit: maar liefst duizend deelnemers liepen de tocht. Ook dit keer weer met verrassende paadjes en doorsteekjes die niet eerder in het parkoers voorkwamen. 

Nieuwe acts NachtSwalkerstocht                                                                            De NachtSwalkerstocht start als het nog licht is. Als de duisternis is ingevallen, wordt de route verlicht met vuur en lichteffecten waardoor de route en omgeving nóg magischer wordt. Spectaculaire en betoverende acts, theater en muziek maken de avond tot een onvergetelijke ervaring.

Dit jaar kun je veel nieuwe acts verwachten. Zoals een lichtshow, nieuwe dansgroep en DJ bij de start voor extra gezelligheid. Als klap op de vuurpijl ontvang je bij de start een 'Light up your Walking'-armband, die gedurende de tocht alle deelnemers in het licht zet. Het wordt een kleurrijk en feestelijk geheel! klik hier om je in te schrijven

NachtSwalkerstocht 2019

Route en afstanden

De NachtSwalkerstocht voert door de prachtige natuur rond Oldeberkoop en Oudehorne. Door bossen, langs water, heideveldjes en weidse vergezichten. Deze zevende editie een nieuwe route, halverwege wordt er in tegengestelde richting gelopen. Deelnemers aan de NachtSwalkerstocht van 2018 zien nu een aantal locaties bij daglicht waar het vorig jaar pikkedonker was! Deze avontuurlijke wandeltocht is een belevenis voor iedereen! De routes zijn zo uitgezet dat er een goede balans is tussen verharde en onverharde paden.

Je kunt kiezen tussen de afstanden 30 en 15 kilometer. De start is op verschillende tijdstippen, zodat alle deelnemers rond dezelfde tijd finishen. De route van de 30 kilometer wandelaars gaat dit jaar richting het Oosten en halverwege voegen zij zich aan bij de 15 kilometer wandelaars terug naar de finish. 

Start en finish

De start en finish is bij Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4, Nieuwehorne.

 • De 30 km start om 18.00 uur. Aanmelden tussen 17.00 en 17.45 uur.
 • De 15 km start in groepen vanaf 21.00 uur. Aanmelden tussen 19.30 en 20.30 uur.

I.v.m. het op tijdig aanmelden is er gezorgd voor vermaak op het terrein. Na afloop is het nog erg gezellig vertoeven op het sportcomplex met live muziek.

Inschrijving

Na de inschrijving ontvang je per direct via de mail de bevestiging inschrijving, deze dien je mee te nemen naar de startlocatie. Klik hier om je in te schrijven.

Tip: Schrijf tijdig in om teleurstelling te voorkomen! Het totaal aantal deelnemers is 800, vol is ook echt vol. 

Annuleren

Ben je onverhoopt verinderd? Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. Geef je annulering per e-mail door. 

Wisselen van afstand

Wil je wisselen van afstand? Dit kun je ter plekke aangeven.

Veligheid

Zorg dat je goed te zien bent in het donker, door een veilgheidshesje of ledlampjes, ledstrips etc. te dragen!

Parkeren

Je kunt je auto gratis parkeren bij het Sportcomplex in Nieuwehorne. Bij binnenkomst in het dorp vind je bewegwijzering hiernaartoe. Parkeren is geheel op eigen risico. Doelgericht Wandelen is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Overnachten     

Voor deelname aan onze evenementen is overnachting bij een van de onderstaande adressen een aanrader:

Reglement NachtSwalkerstocht

 • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.

 • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.

 • Deelname is geheel op eigen risico.

 • De route van de 30 km is tot het invoegen bij de 15 km beschreven in een routebeschrijving, daarnaast worden beide routes door middel van verlichte pijlen aangegeven.

 • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.

 • Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun naam en/of beeltenis in fotografie voor doeleinden van overige door Doelgericht Wandelen georganiseerde evenementen, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.

 • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.

 • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en afval op te ruimen.

 • Ben je lid van de KWBN, dan kun je €1 lidmaatschapskorting terug ontvangen bij de inschrijftafel.

 • En het allerbelangrijkste... lach, geniet en beleef!
Nachtswalkers2.jpg
Nachtswalkers4.jpg
Nachtswalkers3.jpg
nachtswalkerstocht-sportcomplex.jpg
34772249_1799533133440507_4776023948347310080_n1.jpg

Doelgericht Wandelen