NachtSwalkerstocht

_6093880_kleiner.jpg

NachtSwalkerstocht Fryslân 8 juni

Unieke avond/nachttocht in het donker, al 5 jaar een begrip in Zuidoost Friesland

Je kan je niet meer aanmelden. We zijn uitverkocht, alle 800 deelnamebwijzen zijn vergeven!!

De NachtSwalkerstocht leidt de deelnemers langs de prachtige natuur van Oude- en Nieuwehorne, door de bossen, langs de Tsjonger en heideveldjes. Kunstenaars zorgen voor onderweg voor verrassende en bijzondere vuur, lichteffecten en theater. En uiteraard ontbreken ook de diverse muzikanten niet! Dit alles bij elkaar maken van deze avontuurlijke tocht een onvergetelijke ervaring. 

Er wordt gestart in de vroege avond zodat men nog volop kan genieten van de de prachtige natuur! Sfeerimpressie 2017 zie Fotoalbum en  Promofilmpje


‘De bijzondere sfeer tijdens deze nachttocht zit hem in het samenzijn én is supergezellig!’

Peter Cleveringa

Afstanden en route 

De afstanden 30 en 15 km. starten op verschillende tijdstippen, zodat alle deelnemers rond dezelfde tijd kunnen finishen. Onderweg bij diverse rustposten kun je met een hapje en een drankje genieten van live muziek. Route gaat o.a. door het natuurgebied de Grote en Kleine Kiekenberg en het Katlijker Schar (30 km). De exacte route houden we geheim, de routes zijn zo uitgezet dat er een goed balans is tussen verharde en onverharde paden.

 

Start- en finish

Sportcomplex Udiros aan de Master van Dijkpaad 4, 8414 NB  Nieuwehorne.  

Aanmelden: 
Aanmelden vanaf 1 februari, klik op inschrijven en je komt meteen op het inschrijfformulier! Na de inschrijving ontvang je per direct via de mail de bevestiging inschrijving, deze dien je mee te nemen naar de startlocatie. 

De exacte afstanden!!  
30 km. start om 18.00 uur, aanmelden tussen 17.00 en 17.45 uur
15 km start om 21.00 uur, aanmelden tussen 19.30 en 20.30 uur                                                      Inleggeld: 10,00 euro. 

Groepsdeelname

Schrijf je je in met een groep van minimaal 12 personen, dan kun je gebruik maken van de groepskorting van € 2,00 per persoon. Opgave hiervan doe je via info@doelgerichtwandelen.nl. Geef aan wie de contactpersoon is en vermeldt de namen van de overige deelnemers binnen je groep. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de tocht, bij de inschrijftafel, de startkaarten.

Annuleren
Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. 

Wisselen van afstand
Wil je wisselen van afstand? Dit kan je ter plekke aangeven. 

Parkeren
Je kunt je auto parkeren bij Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4, Nieuwehorne. Bij binnenkomst in het dorp vind je bewegwijzering hiernaartoe. Parkeren is geheel op eigen risico. Doelgericht Wandelen is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Overnachten     

Voor deelname aan onze evenementen is overnachting bij een van de onderstaande adressen een aanrader:          

http://www.recreatietolbrugschans.nl                                                               https://www.degeelebosch.nl      
www.deturfhoeke.nl
www.minicampingsingel.nl                                                                                          

                                                                                                                         

Reglement NachtSwalkerstocht

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.
  • Deelname is geheel op eigen risico.
  • De route van de tocht is beschreven in een routebeschrijving, daarnaast worden de routes door middel van pijlen aangegeven.
  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun naam en/of beeltenis in fotografie voor doeleinden van overige door Doelgericht Wandelen georganiseerde evenementen, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.
  • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.  
  • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en geen afval achter te laten.
  • Ben je lid van de KWBN, dan kun je de 1 euro lidmaatschapskorting terug ontvangen bij de inschrijftafel.
Nachtswalkers2.jpg
Nachtswalkers4.jpg
Nachtswalkers3.jpg

Doelgericht Wandelen

Schoterlandseweg 53 | 8413 NL - Oudehorne | 0513-541726 / 06-22830072 | info@doelgerichtwandelen.nl | KvK: 544069190000 
Doelgericht Wandelen is aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland)

kwbn Friesladbeweegt