NachtSwalkerstocht

_6093880_kleiner.jpg

NachtSwalkerstocht Fryslân 7 juni 2019

Unieke avond/nachttocht in het donker, al 6 jaar een begrip in Zuidoost Friesland

De NachtSwalkerstocht leidt de deelnemers langs de prachtige natuur van Oude- en Nieuwehorne, door de bossen, langs de Tsjonger en heideveldjes. Kunstenaars zorgen voor onderweg voor verrassende en bijzondere vuur, lichteffecten en theater. En uiteraard ontbreken ook de diverse muzikanten niet! 

De vorige NachtSwalkerstocht vond plaats op vrijdag 8 juni 2018. Stadionspeaker Jouke de Vries loste het startschot. Spectaculaire en betoverende acts maakten de avond tot een onvergetelijke ervaring. Zoals een act met vuur van Vuurgroep Fryslân, een 4 meter hoge vlinder, dansvoorstellingen van Eijer Producties en sprookjesachtige verlichtingen. 
 

 

Bedankt voor jullie deelname aan de NachtSwalkerstocht en alle lovende reacties die we mochten ontvangen! Ook extra veel dank en petje af voor alle vrijwilligers: dankzij hen heeft iedereen een fantastische avond beleefd.

Sfeerimpressie, Film en Foto's  2018 Sfeerimpressie 2017 Fotoalbum en  Promofilmpje

NachtSwalkerstocht 2019

Afstanden en route 

Je kunt kiezen tussen de afstanden 30 en 15 kilometer. De start is op verschillende tijdstippen, zodat alle deelnemers rond dezelfde tijd finishen. Onderweg bij diverse rustposten kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van live muziek. De route gaat o.a. door het natuurgebied de Grote en Kleine Kiekenberg en het Katlijker Schar (30 km). De routes zijn zo uitgezet dat er een goed balans is tussen verharde en onverharde paden.

Start- en finish

Sportcomplex Udiros aan de Master van Dijkpaad 4, 8414 NB  Nieuwehorne.  

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 februari. Klik op inschrijven en je komt meteen op het inschrijfformulier! Na de inschrijving ontvang je per direct via de mail de bevestiging inschrijving, deze dien je mee te nemen naar de startlocatie. Het inschrijfgeld is €10,-.

De 30 km start om 18.00 uur, aanmelden tussen 17.00 en 17.45 uur
De 15 km start om 21.00 uur, aanmelden tussen 19.30 en 20.30 uur

Groepsdeelname

Schrijf je in met een groep van minimaal 12 personen en maak gebruik van de groepskorting van € 2,00 per persoon. Opgave hiervan doe je via info@doelgerichtwandelen.nl. Geef aan wie de contactpersoon is en vermeld de namen van de overige deelnemers binnen je groep. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de tocht, bij de inschrijftafel, de startkaarten.

Annuleren

Ben je onverhoopt verinderd? Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. Geef je annulering per e-mail door. 

Wisselen van afstand

Wil je wisselen van afstand? Dit kan je ter plekke aangeven. 

Parkeren

Je kunt je auto parkeren bij Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4, Nieuwehorne. Bij binnenkomst in het dorp vind je bewegwijzering hiernaartoe. Parkeren is geheel op eigen risico. Doelgericht Wandelen is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Overnachten     

Voor deelname aan onze evenementen is overnachting bij een van de onderstaande adressen een aanrader:

Recreatie Tolbrugschans
Camping De Geele Boschamping De Geele Bosch

De Turfhoeke
Minicamping Singel                                                                                   

Reglement NachtSwalkerstocht

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.

  • Deelname is geheel op eigen risico.

  • De route van de tocht is beschreven in een routebeschrijving, daarnaast worden de routes door middel van pijlen aangegeven.

  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun naam en/of beeltenis in fotografie voor doeleinden van overige door Doelgericht Wandelen georganiseerde evenementen, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.

  • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.  

  • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en geen afval achter te laten.

  • Ben je lid van de KWBN, dan kun je €1 lidmaatschapskorting terug ontvangen bij de inschrijftafel.

Nachtswalkers2.jpg
Nachtswalkers4.jpg
Nachtswalkers3.jpg

Doelgericht Wandelen

Schoterlandseweg 53 | 8413 NL - Oudehorne | 0513-541726 / 06-22830072 | info@doelgerichtwandelen.nl | KvK: 544069190000 
Doelgericht Wandelen is aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland)

kwbn Friesladbeweegt