Begeleider en gids

begeleider.jpg

WANDELBEGELEIDER EN GIDS

Genieten van de omgeving met een ervaren wandeltrainer

Wil jij ook wandeltochten lopen onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde wandelbegeleider in binnen- en buitenland? Train je voor een eendaagse of meerdaagse maar weet je niet precies hoe je dit aan moet pakken? Alles is mogelijk! Doelgericht Wandelen maakt graag samen met jou een tocht op maat.

Individueel of in groepsverband
Wandeltrainer Gretha de Vries zorgt ervoor dat de groep wandelaars verantwoord, ongedwongen en plezierig op pad gaat. Daarnaast krijg je informatie over wat je mee moet nemen voor onderweg, waar je op moet letten, wat je zoal tegenkomt, goede voeding, rust en regelmaat.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan schoeisel, kleding, voeding en dergelijke. Doelgericht Wandelen organiseert wandeltochten in groepsverband. Zowel individueel, particulier en zakelijk behoren tot de mogelijkheid. Maak vrijblijvend een afspraak en we spreken graag jouw ideeën en wensen door.

Dorpsgids
Als cultuurhistorische dorpsgids streeft Gretha de Vries ernaar om recreanten, dorpsbewoners en geïnteresseerden mee te nemen in de verhalen van de "Grote en Kleine Kiekenberg". Dit prachtige en natuurrijke gebied kent een bijzondere geschiedenis die verteld mag worden. Gretha neemt je mee naar het verleden, om zo de verhalen optimaal te beleven en te ervaren. De wandeling over de grote en kleine Kiekenberg is niet alleen geschikt voor recreanten. Ook de dorpsbewoners uit de omgeving van Oudehorne neemt Gretha graag mee om zo de betrokkenheid met de historie van het gebied te vergroten.

Doelgericht Wandelen