NachtSwalkerstocht

Nachtswalkers.jpg

NACHTSWALKERSTOCHT FRYSLÂN 8 juni 2018

Sfeerimpressie 2017 zie Fotoalbum en Film Youtube

Beleef het landschap tijdens deze unieke avond/nachttocht anders dan anders! Je start in de vroege avond zodat je nog volop kan genieten van de de prachtige natuur rond Oudehorne, Oldeberkoop en omgeving. Als dan de zon ondergaat en de nacht valt, wordt de tocht verder omlijst met muziek, licht, vuur en theater. 


Deze prachtige tocht is door iedereen te beleven. Je kunt kiezen uit een route van 14 kilometer en een route van 33 kilometer. Laat je zintuigen prikkelen tijdens deze unieke wandeltocht en beleef opnieuw dit avontuur!

‘De bijzondere sfeer tijdens deze nachttocht zit hem in het samenzijn én is supergezellig!’

Peter Cleveringa

Start- en finish
We starten en finishen op het sportcomplex Udiros aan de Master van Dijpaad 4 in Nieuwehorne. 
Iedere route van de NachtSwalkerstocht Fryslân start op een ander tijdstip. We willen iedereen namelijk dezelfde belevenis laten genieten. De langste route start eerst en de kortste route als laatste. Zo komen we allemaal rond dezelfde tijd aan in Nieuwehorne, waar je nog heerlijk met een hapje en drankje kunt genieten! Finish sluit om 02.00 uur! 

Aanmelden: 
Je kan je aanmelden vanaf 2 februari t/m 6 juni 2018, dit doe je door te klikken op inschrijven je komt meteen op het inscchrijfformulier! Na de inschrijving ontvang per direkt via de mail de bevestiging inschrijving, deze mee nemen naar de startlocatie. 


Afstanden em starttijden
33 km. start om 17.00 uur, aanmelden tussen 16.00 en 16.45 uur
14.5 km start om 21.00 uur, aanmelden kan vanaf 19.30 tot 20.30 uur
Bovenstaand juiste afstanden, op de flyer die rond gaat, staan niet de juiste afstanden

Kosten
Deelname 14 kilometer 10,00 euro
Deelname 33 kilometer 10,00 euro

Groepsdeelname

Schrijf je je in met een groep van minimaal 6 personen, dan kun je gebruik maken van de groepskorting van € 2,00 per persoon. Opgave hiervan doe je via info@doelgerichtwandelen.nl. Geef aan wie de contactpersoon is en vermeldt de namen van de overige deelnemers binnen je groep. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de tocht, bij de inschrijftafel, de startkaarten.

Annuleren
Je kunt je deelname niet annuleren. 

Wisselen van afstand
Wil je wisselen van afstand? Dit kan je ter plekke aangeven. 

Parkeren
Je kunt je auto parkeren bij Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4, Nieuwehorne. Bij binnenkomst in het dorp vind je bewegwijzering hiernaartoe. Parkeren is geheel op eigen risico. Doelgericht Wandelen is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.


Reglement NachtSwalkerstocht

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.
  • Deelname is geheel op eigen risico.
  • De route van de tocht is beschreven in een routebeschrijving, daarnaast worden de routes door middel van pijlen aangegeven.
  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun naam en/of beeltenis in fotografie voor doeleinden van overige door Doelgericht Wandelen georganiseerde evenementen, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.
  • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.  
  • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en geen afval achter te laten.
  • Ben je lid van de KWBN, dan kun je de 1 euro lidmaatschapskorting terug ontvangen bij de inschrijftafel.
Nachtswalkers2.jpg
Nachtswalkers4.jpg
Nachtswalkers3.jpg

Doelgericht Wandelen

Schoterlandseweg 53 | 8413 NL - Oudehorne | 0513-541726 / 06-22830072 | info@doelgerichtwandelen.nl | KvK: 544069190000 
Doelgericht Wandelen is aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland)

kwbn Friesladbeweegt