NachtSwalkerstocht

_6093880_kleiner.jpg

NACHTSWALKERSTOCHT FRYSLÂN 8 juni 2018

Unieke nachttocht in het donker, al 5 jaar een begrip in Zuidoost Friesland

In de avondschemering ziet alles er net even anders uit dan overdag. Geniet van de zonsondergang en de duisternis tijdens de unieke NachtSwalkerstocht Fryslân!

ZONSONDERGANG

Je start in de vroege avond zodat je nog volop kan genieten van de de prachtige natuur in de wijde omgeving van Oudehorne- en Nieuwehorne. Tijdens je wandeling gaat het daglicht langzaam over in een prachtige zonsondergang en vervolgens via een magisch kleurenpalet in de donkere nacht. Muziek, licht, vuur en theater maken van deze avontuurlijke tocht een onvergetelijke ervaring! 

Natuurlijk zorgen we weer voor een goede verzorging onderweg, zoals voorgaande jaren! Deze prachtige tocht is door iedereen te beleven. Je kunt kiezen uit een route van 15 kilometer en een route van 30 kilometer.

Sfeerimpressie 2017 zie Fotoalbum en  Promofilmpje


‘De bijzondere sfeer tijdens deze nachttocht zit hem in het samenzijn én is supergezellig!’

Peter Cleveringa

Muziek, licht, vuur en theater

Je hebt keuze uit een route van 15 en 30 kilometer. De afstanden starten op verschillende tijdstippen, zodat alle deelnemers rond dezelfde tijd kunnen finishen. Onderweg bij diverse rustposten kun je met een hapje en een drankje genieten van live muziek. Langs het tweede deel van de route is er muziek, licht vuur en theater. Je loopt onder meer door het natuurgebied de Grote en Kleine Kiekenberg en het Katlijker Schar. De exacte route houden we geheim, de routes zijn zo uitgezet dat er een goed balans is tussen verharde en onverharde paden.

Start- en finish
We starten en finishen op het sportcomplex Udiros aan de Master van Dijkpaad 4, 8414 NB  Nieuwehorne.  


Aanmelden: 
Aanmelden vanaf 1 februari t/m 6 juni 2018, klik op inschrijven en je komt meteen op het inschrijfformulier! Na de inschrijving ontvang per direct via de mail de bevestiging inschrijving, deze dien je mee te nemen naar de startlocatie. 


De exacte afstanden!!  
30 km. start om 18.00 uur, aanmelden tussen 17.00 en 17.45 uur
15 km start om 21.00 uur, aanmelden tussen 19.30 en 20.30 uur                                                      Inleggeld: 10,00 euro. 

Groepsdeelname

Schrijf je je in met een groep van minimaal 12 personen, dan kun je gebruik maken van de groepskorting van € 2,00 per persoon. Opgave hiervan doe je via info@doelgerichtwandelen.nl. Geef aan wie de contactpersoon is en vermeldt de namen van de overige deelnemers binnen je groep. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de tocht, bij de inschrijftafel, de startkaarten.

Annuleren
Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. 

Wisselen van afstand
Wil je wisselen van afstand? Dit kan je ter plekke aangeven. 

Parkeren
Je kunt je auto parkeren bij Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4, Nieuwehorne. Bij binnenkomst in het dorp vind je bewegwijzering hiernaartoe. Parkeren is geheel op eigen risico. Doelgericht Wandelen is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Reglement NachtSwalkerstocht

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.
  • Deelname is geheel op eigen risico.
  • De route van de tocht is beschreven in een routebeschrijving, daarnaast worden de routes door middel van pijlen aangegeven.
  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun naam en/of beeltenis in fotografie voor doeleinden van overige door Doelgericht Wandelen georganiseerde evenementen, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.
  • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.  
  • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en geen afval achter te laten.
  • Ben je lid van de KWBN, dan kun je de 1 euro lidmaatschapskorting terug ontvangen bij de inschrijftafel.
Nachtswalkers2.jpg
Nachtswalkers4.jpg
Nachtswalkers3.jpg

Doelgericht Wandelen

Schoterlandseweg 53 | 8413 NL - Oudehorne | 0513-541726 / 06-22830072 | info@doelgerichtwandelen.nl | KvK: 544069190000 
Doelgericht Wandelen is aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland)

kwbn Friesladbeweegt